Grootformaat

Grote lappen papier rollen uit onze printers. De ene machine print een bouwtekening, de andere printer maakt een print voor in een stoepbord. Weer een andere grootformaat printer maakt een fantastische canvasprint voor de verjaardag van een oma. Wellicht is er voor u ook een grootformaatafdruk.

Als het op full colour afdrukken aan komt, dan printen we haarscherp uw afdruk op de Designjet van HP. Deze printer maakt prachtige afdrukken op Billboard papier, watervast en in elk gewenst formaat. Voor opplakken of voor in uw stoepbord.

Een andere mogelijkheid is om het te laten afdrukken op 280 grams zelfklevend vinyl, daarna te lamineren met glans of mat laminaat voor langdurig gebruik, bijvoorbeeld op een gevel of ander soortgelijk reclamebord. Als voorbeeld; onze eigen uithangbord aan de voorzijde van de winkel is door ons zelf opgeplakt.

Bouwtekeningen kopiëren (zw/w) of printen (zw/w en kleur), maken we tot een maximale breedte van 91,4 cm en een maximale lengte van ca. 3½ meter. De afdrukken worden door ons gevouwen tot A4 formaat.

Budget Full-colour
posters voor beurzen, tijdens openingen of andere gelegenheden, afgeprint op 170 grams coated papier vanaf de rol. Afgedrukt met UV-inkten, ideaal voor o.a. stoepborden.

Superfoto Full-colour
posterprinting voor haarscherpe fotoafdrukken op pearl fotopapier of glossy foto papier. Op onze grote designjet printen we tot 152 cm breed full colour.

Canvasprints
voor uw mooiste foto aan de muur. Van uw kinderen, kleinkinderen of allerliefste huisdier. Als aanvulling leveren wij ook baklijsten voor canvas.

Scannen
van grootformaat tekeningen kan bij ons in zwart-wit. De tekening wordt opgeslagen als een pdf en kan eventueel per email naar u verstuurd worden. Ideaal voor het digitaliseren van uw bouwtekening of zelfs hele bouwarchieven. Meer informatie hierover kunt u bij ons in de winkel krijgen.

Reageren is niet mogelijk