Koppie Koppie Actief

Alle op onze website vermelde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.   © Koppie Koppie Nijverdal vof

Koppie's Portfolio

Bestel je printwerk

in onze webshop

  Zwart/wit kopiëren of printen in vele maten en op vele soorten papier, op tekststand of op fotostand. Verkleinen of vergroten. In spiegelbeeld? Heel veel instellingen zijn mogelijk. Zo kunnen veel machines gelijk de setjes nieten, linksboven, of 2 x in de rug. Of andere vellen tussenschieten en omslagen voor en achter toevoegen. En daarna het geheel vouwen en nieten door dezelfde machine, geen probleem.
U zegt hoe u het hebben wilt. Wij maken daarop desgewenst een proefdruk (bij grotere oplagen). Pas daarna gaan we over op de echte productie.
Onze machines kunnen perfecte kopieën maken van uw origineel, echter op de vraag of wij een slecht origineel weer mooi kunnen maken blijft ook voor ons onmogelijk. Wat er niet is, kunnen we ook niet kopiëren.

Grijswaarden (vooral afbeeldingen) worden mooier bij printen. Probeer daarom zoveel mogelijk uw orders digitaal aan te leveren voor een perfect resultaat.  Meer informatie hierover? Kom eens langs met uw materiaal om een goed advies te verkrijgen.

 

  Full-colour afdrukken als u uw werk er opvallend en kleurrijk uit wilt laten zien. Denk u hierbij aan uw relatiekaarten, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, folders, cursusmateriaal, prijslijsten, verenigingsboekjes, enz. Dan kiest u voor kleurenprints van Koppie Koppie! Wij beschikken over de meest moderne machines gekoppeld aan krachtige Fiery computers die uw documenten zondermeer perfect uitdraaien. En zoals veel mensen al weten is kleur-gebruik in een document aandacht bevorderend: wetenschappelijk onderzoek laat o.a. een verbetering van 65% zien bij het herkennen van materiaal dat in kleur is opgemaakt ten opzichte van hetzelfde materiaal in zwart-wit.
Vaak is het veel voordeliger in kleur te printen dan in kleur te drukken (zeker in kleine oplagen).
Met de aanschaf van een
strippenkaart bent u verzekerd van een altijd vaste lage prijs, wat uw aantal ook is.
Ontdekt u uw mogelijkheden voor uw document of idee?

 

 

Komt u een keer bij ons binnen kijken en wellicht zegt u dan ook;

“ze doen meer dan ik dacht!”

Afdrukken

in

zwart/wit

of

full-colour