Koppie Koppie Actief

Alle op onze website vermelde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.   © Koppie Koppie Nijverdal vof

Koppie's Portfolio

Bestel je printwerk

in onze webshop

  Aflopend aanleveren? De meeste afdrukken die wij maken zijn op A4 of A3. De afdrukmachines hebben daarbij geen afloopmogelijkheid en drukken altijd af met een witrandje rondom de afdruk (ongeveer 5mm). Als een afdruk wel aflopend moet worden, dan kunnen wij het op groter papier afdrukken en daarna terugsnijden naar A4 of A3 (of elk formaat ertussen).

Meer informatie over aflopend bestand, vindt u hier.

 

  Welke bestand aanleveren? De meeste bestanden kunnen wij wel verwerken. Maar het aanleveren van pdf is het meest gangbare. Een pdf kunt u vanuit vele programma's maken door het te exporteren als een pdf (x1a) of met de -opslaan als- functie en dan te kiezen voor pdf.

Een andere mogelijkheid om een pdf te maken is om een pdf-printer te installeren. Er zij diverse pdf-printers te vinden op het internet. Goede ervaringen hebben wij met Cutepdf.

 

  Bestanden aanleveren. Bestanden kunt u gewoon via email naar ons toesturen.

Is het bestand groter dan ongeveer 8mb, dan kunt u dit het beste sturen via bijvoorbeeld www.yousendit.nl of www.wetransfer.nl. Vermeld in de email hoe u het afgedrukt wilt hebben en vermeld uw contactgegevens zodat wij u kunnen bereiken bij eventuele vragen.

 

 

 

 

 

  Interessante tip? Heeft u iets gevonden op het internet en denkt dat het goed te gebruiken is voor bezoekers van onze website? Laat het even weten en we kijken of uw tip hier vermeld kan worden, eventueel met uw naamsvermelding.

Een gebruikte tip belonen we met een doos chocolade!

 

Tips

voor

aanleveren

van

uw

bestanden.