Afwerking

Elk document en elke afdruk heeft zo zijn eigen afwerking nodig. Een uitnodiging zal gesneden en gerild moeten worden. Een mooie afdruk van een foto voor een placemat zal gelamineerd moeten worden. Een verslag of cursus kunnen wij op diverse manieren inbinden, eventueel voorzien van plastic omslagen.

Inbinden kan bij ons op 3 manieren; plastic inbindring, metalen inbindring of een plakstrip over de rug van het boekwerk. Deze laatste optie is de meest gebruikte en ziet er zeer verzorgt uit!

Lamineren ofwel plastificeren. Met lamineersheets plastificeren wij uw documenten met 2 x 125 micron laminaat tot max. A3 formaat. Door middel van warmte smelt als het ware het laminaat vast op het document.

Snijden met onze elektrische snijmachine doen we met hele stapels tegelijk, tot wel 450 mm breed. De nauwkeurigheid is instelbaar tot 0,1 mm. Denkt u hierbij aan het snijden van visitekaartjes, familiekaarten, flyers, briefpapier, entreebewijzen, consumptiebonnen, donateurskaarten, briefkaarten, enz.

Nieten van setjes kan gelijk door onze afdrukmachines tijdens het afdrukken ingesteld worden. Of 2 nietjes gelijk in de rug, of zelfs compleet als een boekje gevouwen en geniet uit de machine. Blockhechten is ook mogelijk tot circa 170 vel van 80 grams dik!

Vouwen van nieuwsbrieven, mailings of folders, 1 keer dubbel, of in een 3-slag vouw. Of boekjes, gevouwen en geniet. Diverse machines staan hiervoor klaar om snel te vouwen.

Perforeren van uw afdrukken. 2 of 4-gaats kan automatisch ingesteld worden bij het afdrukken. Achteraf kunnen de documenten eventueel geperforeerd worden met een papierboormachine, mogelijk van 3 tot 9 mm.

Vergaren van losse documenten tot een compleet gesorteerde set gaat met een vergaarmachine. Wij beschikken over een 10-stations vergaarmachine.

Rillen, er wordt een soort deukje gemaakt in het papier aan de buitenzijde. Na rillen van kaarten zijn ze makkelijker te vouwen en ziet de vouw er strakker uit.

Reacties zijn gesloten.