Grootformaat

Grote lappen papier rollen uit onze printers. De ene machine print een bouwtekening, de andere printer maakt een print voor in een stoepbord. Weer een andere grootformaat printer maakt een fantastische canvasprint voor de verjaardag van een oma. Wellicht is er voor u ook een grootformaatafdruk.

Als het op full colour afdrukken aan komt, dan printen we haarscherp uw afdruk op onze brede Canon designprinter van meer dan 150 cm breed. Deze printer maakt prachtige afdrukken op Billboard papier, watervast en in elk gewenst formaat. Voor opplakken of voor in uw stoepbord.
Sinds 2019 is afdrukken op Hout, Plexiglas, Forex, Behang, enz ook mogelijk. Zie onze vernieuwde prijslijst voor meer info.

Een andere mogelijkheid is om het te laten afdrukken op 280 grams zelfklevend vinyl, daarna te lamineren met glans of mat laminaat voor langdurig gebruik, bijvoorbeeld op een gevel of ander soortgelijk reclamebord. Als voorbeeld; onze eigen uithangbord aan de voorzijde van de winkel is door ons zelf opgeplakt.

Budget Full-colour
posters voor beurzen, tijdens openingen of andere gelegenheden, afgeprint op 170 grams coated papier vanaf de rol. Afgedrukt met UV-inkten, ideaal voor o.a. stoepborden.

Superfoto Full-colour
posterprinting voor haarscherpe fotoafdrukken op pearl fotopapier of glossy foto papier. Op onze grote designjet printen we tot 152 cm breed full colour.

Canvasprints
voor uw mooiste foto aan de muur. Van uw kinderen, kleinkinderen of allerliefste huisdier. Als aanvulling leveren wij ook baklijsten voor canvas.

Reacties zijn gesloten.