Over ons

Koppie Koppie,
een op zijn nederlands geschreven winkel Copy-Copy. Een bedrijf die zijn Koppie erbij houdt. In 1998 begonnen in Beilen en sinds 2009 in Nijverdal te vinden. Wij staan bekend om onze service en zeer snelle levertijden.

Wij printen op met FSC-keurmerk papier. Samen met onze leverancier proberen wij het beste papier te selecteren voor de beste afdruk. Kwaliteit moet het uitstralen voor een zo laag mogelijke prijs.

In 2009 hebben we geïnvesteerd op het gebied van grootformaat en hebben we daar nu veel meer te bieden. Er staan enkele grootformaatprinters, een grootformaat-scanner en een grootformaat snijmachine. Tevens kunnen wij tot 130 cm breed vanaf de rol lamineren.

Voor het kopiëren en printen beschikken wij over grote multifunctionals. Verschillende machines met allemaal hun eigen mogelijkheden. Perforeren, nieten, vouwen, het kan allemaal ingesteld worden.

Vaak heeft de afdruk een afwerking nodig. Dit kan zijn lamineren, inbinden, vouwen, snijden, rillen, enz. Hiervoor beschikken wij over diverse machines. Meer hierover is te vinden bij afwerking.

Familiekaarten voor huwelijk, geboorte en jubileum maken wij vrijwel dagelijks. We hebben een grote collectie geboorte-kaartjes boeken van leveranciers van bijvoorbeeld FamilyCards, Belarto, Buromac, AlaCarte, Regalb, enz. Ook eigen ontwerp aan leveren is mogelijk of uw wensen door ons opgemaakt.

Voor (bedrijfs-)drukwerk of printwerk hebben wij ook goede oplossingen. Zo printen wij (doordruk)notablocks, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, prijslijsten, enz. Veel bedrijfs-drukwerk wordt door ons digitaal afgedrukt. Hierdoor zijn kleinere orders in combinatie met lagere prijzen mogelijk.

 

Reageren is niet mogelijk